El nostre Xef – David Heras

Inicià la seva trajectòria culinària formant-se a l’Escola de Cuina de Sabadell i tot seguit a l’Escola d’Hostaleria i Turisme Joviat de Manresa, on finalitzà la formació professional com a millor alumne de la seva promoció.
D’ençà es va anar formant professionalment a diferents i reconeguts establiments de tota la geografia espanyola; alguns exemples són: Hacienda Benazuza (El Bulli Hotel) guardonat amb 2** Michelin; el Celler de Matadepera, guardonat amb 1* Michelin; La Sirena, guardonat amb 2 Sols Repsol; Xalet la Coromina; Hotel La Moga; Gaudeamus; Croisy, entre d’altres. Actualment, i des del 2011 regenta la cuina de l‘Hotel Balneari Vichy Catalan.
L’any 2013, juntament amb Carles Gaig, van publicar el llibre “La cuina dels cartells modernistes”; recentement ha estrenat canal de receptes a Youtube, difonent la cuina termal amb aigua Vichy Catalan i ha estat col·laborador de programes de Ràdio com La tarda (Radio Sabadell) i Deixa’m tastar (Cadena Ser).

Els nostres menús

EL VOSTRE MENÚ

Descarrega't el pdf

PER ALS MÉS PETITS

Descarrega't el pdf